Sänkt energikostnad - behagligare inomhusklimat

Sortiment

Vi har ett brett utbud av produkter från några av de absolut största leverantörerna på marknaden. Du hittar värmepumpar, luftkonditionering, luftfuktare, luftrenare och massor av tillbehör från bland annat LG, Bosch, Samsung, Mitsubishi, Daikin och Panasonic.

Den mest kostnadseffektiva uppvärmningen

Värmepumpar kombinerade med optimerade värmesystem är de mest kostnadseffektiva lösningarna för att värma upp en fastighet. Vi har några av de effektivaste på marknaden. Du kan spara omkring 40-80% på din uppvärmningskostnad per år genom att utnyttja den energi som finns helt gratis i din omgivning.

Värmen utvinns från jorden, luften eller vattendrag i närheten av din fastighet. Det är energi som ständigt förnyas och installationen gör bara ett mindre ingrepp i naturen. En värmepump är därför ett alternativ som både är energieffektivt och miljövänligt.

Vi är specialiserade på att optimera denna typ av system så att du får ut bästa möjliga effekt hos din pump. Även om du har en värmepump installerad rekommenderar vi att du tar hjälp av oss med några års mellanrum för att finjustera systemet så att det bibehåller sin verkningsgrad.