Om oss

Erfaren leverantör av värmepumpar och bergvärme

Välkommen till Klimio – en erfaren leverantör av förnybara energilösningar! Vi erbjuder möjligheten att övergå till förnybar, effektiv och prisvärd värme. Vårt arbete syftar till att skapa uppvärmningsalternativ som inte belastar energisystemet – istället strävar vi efter att vara en del av lösningen för framtidens gröna energi. Oavsett om det handlar om bergvärme, luft-vattenvärmepumpar eller frånluftsvärmepumpar, så hittar vi den moderna och miljövänliga lösningen som bäst passar dina behov.

Inga dyra extrakostnader

Genom att anlita oss undviker du onödiga extra kostnader såsom konsulter och dubbelarbete. Detta beror på vår breda kompetens som gör att vi kan erbjuda totalansvar för installation, service och support, vilket utgör grunden för vår unika modell. Vi strävar alltid efter att lämna fullständiga anbud för att kunden ska kunna uppskatta sina kostnader utan några överraskningar.

Vi finns vid din sida genom hela processen, från det första mötet till installationen av värmepumpen. Om du sedan har några frågor eller behöver service är du välkommen att kontakta oss. Detta gäller även efter garantitidens utgång.

Vi är helt dedikerade till lösningar inom värme och kyla inom bergenergi och vi fungerar också som en opartisk rådgivare om du skulle behöva det.

värmepumpar Stockholm

Certifierade installatörer av värmepumpar

Vi är medlemmar i SKVP (Svenska Kyl- och Värmepumpföreningen). Medlemskapet innebär att vi och våra underleverantörer förbinder oss att följa lagar och förordningar, innehar de certifikat och tillstånd som krävs. En kvalitetsstämpel som ger våra kunder stor trygghet. 

Vi hittar den moderna och miljövänliga värmepumpen som passar just dig