Sänkt energikostnad - behagligare inomhusklimat

Om oss

Vi har hjälpt företag, butiker, kontor, hushåll och bostadsrättsföreningar i hela Mälardalen att spara energi och få en bättre inomhusmiljö sedan 1994. Vi är stolta över att kunna erbjuda de bästa produkterna på marknaden för uppvärmning, kylning och luftförbättring. Vi erbjuder produkter från väletablerade leverantörer med högsta kvalitet såsom Bosch, Daikin, LG, Mitsubishi, Daikin, Panasonic och Samsung.

Rätt utrustning på rätt plats

Vi vet vad din fastighet behöver så att du får högsta möjliga effekt samtidigt som du sparar på energikostnaderna. Marknaden är full av leverantörer och modeller och det kan vara svårt att veta vilket system man ska välja. Vi ger dig kostnadsfri rådgivning som hjälper dig att hitta en lösning som både passar din byggnad och din plånbok.

Vår butik

Vår butik med utställningslokal hittar du på Birger Jarlsgatan 83 i centrala Stockholm. Där får du hjälp av vår kunniga personal att hitta den värmepump eller luftkonditioneringsanläggning som du behöver. Vi har dessutom värmepumpsskydd, luftrenare, filter, luftfuktare, avfuktare och massor av tillbehör.

Certifierat kylföretag med certifierade tekniker

Vi är certifierade av Incert och all vår servicepersonal är certifierade kyltekniker Klass 1. Det är det lagkrav som ställs för att man ska få installera och utföra service på värmepumpar och luftkonditioneringsanläggningar.

Vi är medlemmar i Svenska Kyl och Värmepumpsföreningen, Kyltekniska föreningen samt Energi & Miljö.

Miljön i fokus

När vi köper in material och produkter för eget bruk eller distribution väljer vi alltid det miljövänligaste alternativet. För oss är det självklart att tänka på miljön i hela vår verksamhet, både gentemot dig som kund och i vår interna verksamhet. Våra miljökrav innefattar allt från produktval till transporter, energieffektivitet och återvinning.